Weerbericht:
Perioden met regen, later buien. Dinsdag talrijke buien, kans op onweer
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 49 km

Persoon gewond bij botsing Prelaatweg Aagtekerke

Toegevoegd: 18-08-2022, 19.50 uur
Door: Eugène Harthoorn

AAGTEKERKE – Eén persoon is vanavond gewond geraakt bij een botsing op de Prelaatweg in Aagtekerke. Twee auto’s en een aanhangwagen raakten beschadigd.


Het ongeval gebeurde omstreeks 18.20 uur op de kruising met de Baaiweg. Een bestuurder van een Litouwse auto stak de Prelaatweg over en botste hierbij op een auto met een aanhangwagen. Door de klap vloog de aanhangwagen open en belandden de vakantiespullen op straat. Bij het ongeval raakte de Litouwse bestuurder gewond.

Diverse buurtbewoners hielpen bij het opruimen van de vakantiespullen. Een aantal jongeren hebben het verkeer om de ongevalslocatie geleid. Beide auto’s en de aanhangwagen zijn door bergingsbedrijf Kuzee meegenomen.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren