Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Duo aangehouden na mishandeling bij verkeersruzie

Toegevoegd: 25-08-2022, 11.15 uur
Duo aangehouden na mishandeling bij verkeersruzie
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

SLUIS - De politie heeft gisteren in Sluis twee personen aangehouden omdat zij bij een verkeersruzie een man zouden hebben mishandeld. Volgens de politie liep het slachtoffer "flinke verwondingen" op.


De mishandeling vond plaats nadat het slachtoffer rond 16.00 uur een vrouw had aangesproken omdat ze met hoge snelheid over de Oostpoort fietste. De vrouw stopte en begon vervolgens te schreeuwen. Al snel dook ook een man op. Hij zou het slachtoffer hebben mishandeld.

Het slachtoffer belde de politie en vervolgens konden de man en de vrouw worden aangehouden in de Kloosterstraat. Het gaat om een 23-jarige man uit IJzendijke en een 25-jarige inwoonster van Sluis. Het slachtoffer hield volgens de politie flinke verwondingen over aan de mishandeling. Ook raakte zijn fiets beschadigd. Het tweetal is ingesloten voor onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (25-8-2022 om 13:06)
Opgewonden persoontjes, ik zeg poging doodslag, 5 jaar cel.
timsalabim (25-8-2022 om 12:30)
Ach, zolang het met de vuisten is gebeurd is er niks aan de hand toch? Heb ik geleerd van sommige hier in de reacties. Lekker alles en iedereen slaan met je knuistjes als die iets doet of zegt wat je niet leuk vind; zo lossen we dingen op hier in Nederland!
Michel (25-8-2022 om 12:18)
Laat ze voor de rest van het jaar maar binnen zitten. Zulke ASO'S horen niet thuis in de maatschappij
john (25-8-2022 om 12:01)
Zonnesteek ????
Cookie-instellingen beheren