Weerbericht:
In het noordwesten kans op lichte regen, elders droog. Zaterdag buien
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 48 km

Motorrijder zwaargewond bij ongeluk N670 Kapelle

Toegevoegd: 26-08-2022, 21.02 uur - Update: 26-08-2022, 21.34 uur
Door: Roland de Jong

KAPELLE - Op de Postweg (N670) bij Kapelle is aan het begin van de avond iemand ernstig gewond geraakt bij een verkeersongeval. Het slachtoffer is per helikopter naar een ziekenhuis gebracht.


Ter plekke kwamen een motorrijder en de bestuurder van een Belgische personenauto met elkaar in botsing. Het ongeluk gebeurde rond 19.25 uur op de kruising met de Westelijke Kanaalweg, vlakbij de Postbrug. Al snel na de melding waren meerdere ambulanceteams en politie-eenheden onderweg. Vanuit Rotterdam werd de traumahelikopter ter plekke gestuurd. Het traumateam landde tegen 19.45 uur bij de incidentlocatie.

Rond 20.20 uur is de gewonde motorrijder per traumahelikopter overgebracht naar het Erasmusziekenhuis in Rotterdam. De bestuurder van de personenauto raakte niet gewond. De politie doet onderzoek naar de toedracht van de aanrijding. De weg is ter plekke afgesloten voor sporenonderzoek. De provincie heeft afzettingen laten plaatsen.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arthur (29-8-2022 om 13:47)
Normaal gesproken leer je dat je met een gemotoriseerd voertuig gevaarlijke/onoverzichtelijke kruispunten met gepaste snelheid hoort te naderen. Wiens fout het is moet de politie maar onderzoeken. Mocht blijken dat de motor veel te snel heeft gereden is het zijn eigen schuld.
vollenhove (28-8-2022 om 16:25)
Beste reageerders 1 verdedigend rijden hert gewoon defensief rijden 2 de haaientanden staan op het kruisvlak van het (fietspad),dat heeft dus niets met de schuldvraag te maken.dit ingeval heeft als oorzaak dat de automobilist geen voorrang tegemoet komend verkeer heeft gegeven (mogelijke oorzaak 1snelheid van de tegenpartij 2niet goed kijken of de weg vrij is 3afgeleid door ander kruisend verkeer verder ff een lans breken voor de Zeeuw,het zijn echt heel vaak Duitsers die fietsers bij haaientanden gewoon voorrang geven,vooral bij rotondes en Belgen kunnen idd doorgang niet zo goed rijden ,wij zelf zijn ook niet superieur hoor maar het valt gewoon op,komt omdat ik ook in een touristen cluster woon
Micheal (27-8-2022 om 16:18)
Heel veel beterschap en sterkte voor de motorrijder en zijn familie.
grensarbeider (27-8-2022 om 13:37)
Heel veel sterkte beste motorrijder! Ik hoop dat je er bovenop komt. Uiteraard ook sterkte aan de bestuurster van de auto @zeeuw, ik moet zeggen, mijn complimenten! Want hoe krijg je het bedacht om de schuld van een ongeval bij het toerisme neer te leggen? En hoe kun je aan de nummerplaat zien of er een toerist achter het stuur zit? Kun jij dan bijvoorbeeld ook zien dat elke vrachtwagen met NL platen bestuurd wordt door een Nederlandse chauffeur? Ik ben geboren, getogen en full-time woonachtig in Zeeland en tóch rijd ik in een auto met Belgisch kenteken. Dus beste Zeeuw, beter eerst denken en dan reageren.
frenkie (27-8-2022 om 11:08)
@zeeuw, zie bericht van 09.25u Betreft bestuurster uit gemeente Kapelle
Peet (27-8-2022 om 10:51)
Toerisme heeft er niks mee te maken. Dit is gewoon een stuk waar je goed op moet letten. Ook als je van de kant van Yerseke afkomt en af slaat naar Wemeldinge. Zeker als er een fietser aankomt sta je met je auto op de weg. Veel mensen kijken naar het water en houden er geen rekening mee dat die afslag pal na de brug is en de fietsers daar voorrang hebben. Rijd hier vrij vaak en minder om af te slaan al halverwege de brug vaart als ze met een noodvaart aankomen. Sterkte voor de jongen en de bestuurster van de auto
Cookie-instellingen beheren