Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Agent en medewerker Torentijd mishandeld bij aanhouding Axel

Toegevoegd: 28-08-2022, 11.53 uur
Agent en medewerker Torentijd mishandeld bij aanhouding Axel
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

AXEL – Bij de vechtpartijen in Axel vannacht is één persoon buiten bewustzijn geraakt. Een agent en een medewerker van het arrestantencomplex werden mishandeld.


De politie kwamen met spoed ter plaatse om eerste hulp te verlenen aan het gewonde slachtoffer. Zijn letsel bleek echter mee te vallen, waardoor de politie zich kon richten op het herstellen van de openbare orde. Hierbij richtte een verdachte hierbij zijn frustratie richting de dienders. Hierop werd de verdachte aangehouden. Omdat de verdachte zich bleef verzetten bij de aanhouding en de waarschuwingen in de wind sloeg, waren de agenten genoodzaakt geweld te gebruiken.

Bij de aanhouding mishandelde de verdachte een agent. Toen de verdachte na wat moeite in de arrestantenwagen was gezet bleef deze trappen tegen de ramen en deuren van het dienstvoertuig. Daarom is de verdachte met gepaste spoed naar Torentijd gebracht. Bij de insluiting heeft de verdachte een medewerker van Torentijd zwaar letsel toegebracht.

Vervolgens volgde er nog een aanhouding van nog een verdachte in Axel. Deze verdachte werkte wel mee met zijn aanhouding. Omdat er tegen deze verdachte geen aangifte lag, is deze vanmorgen heengezonden met een proces-verbaal voor het vechten op straat.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (28-8-2022 om 12:17)
Leuk manneke die verdachte nummer 1! Hopelijk kan er iets worden gedaan aan zijn agressieprobleem want zulke gasten passen niet in de samenleving!
Jaap (28-8-2022 om 12:15)
Wat ik in dit soort situaties niet begrijp is waarom de politie deze agressieveling niet plat spuit met pepperspray en eventueel uitschakelde met een taser. Volkomen terecht als dat zou gebeuren. Dit type aso’s verdienen niet meer.
Cookie-instellingen beheren