Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
32 files van totaal 99 km

Jongeman beboet voor negeren rood spoorwegovergangslicht

Toegevoegd: 01-09-2022, 17.26 uur
Jongeman beboet voor negeren rood spoorwegovergangslicht
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

KAPELLE - De wijkagenten van Kapelle hebben vanmiddag een jongeman bekeurd voor het negeren van een rood licht bij de spoorwegovergang in het dorp.


De jongeman werd door de agenten betrapt bij de spoorwegovergang aan de Dijkwelsestraat. De jongen wachtte niet totdat de rode lichten waren gedoofd en reed tussendoor de slagbomen. Hierop hebben de agenten de fietser staande gehouden en een bekeuring gegeven.

Het negeren van het rode licht kan diverse risico’s met zich meebrengen. Zo kan het voorkomen dat er nog onverwacht een andere trein aankomt. Ook hangt er een financieel risico aan deze overtreding. Het bedrag van de boete kan oplopen tot 240 euro.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jan uit Vlissingen (2-9-2022 om 17:34)
Nog een die niet snapt dat van de andere kant nog een trein kan aankomen of wilde hij deze stoppen? Dat stoppen zal hem wel lukken, het hoe zal hij dan niet kunnen vertellen. En dan kunnen de mensen, die hier door sommige lieden door een bepaalde substantie gehaald worden, zijn ouders/opvoeders een naar bericht brengen.
bram (2-9-2022 om 01:03)
Weer zo'n sufferd die denkt dat de trein wel stopt als jij je op de overgang bevindt. Nou mooi niet en nog goed ook ! In het verkeer: Rood geeft aan, stoppen. Groen, U kunt verder rijden. Oranje, U kunt nog snel even doorrijden. Deze jongeman heeft geluk gehad. De boete die daar tegenover staat moet hij maar zien als lesgeld. Nooit meer doen.
Cookie-instellingen beheren