Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
107 files van totaal 463 km

Slachtoffer steekpartij Middelburg 28-jarige Middelburger

Toegevoegd: 14-09-2022, 14.41 uur
De politie hield een 50-jarige man aan bij het asielzoekerscentrum in Middelburg.
De politie hield een 50-jarige man aan bij het asielzoekerscentrum in Middelburg.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - Het slachtoffer van de steekpartij aan de Pottenbakkerssingel in Middelburg is een 28-jarige man uit Middelburg. De verdachte is een 50-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Dat meldt de politie.


Omstreeks 20.00 uur werd de man voor het winkelcentrum TREF in Middelburg neergestoken. Diverse ooggetuigen boden eerste hulp. De man is met spoed naar Arnemuiden gebracht. Daar heeft een trauma-arts het slachtoffer onderzocht. Daarna is hij met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Voor het vervoer naar het ziekenhuis heeft de man een korte verklaring kunnen afleggen. De politie meldt dat het onbekend is hoe het nu met het slachtoffer gaat.

Diverse ooggetuigen gaven op de plaats van het delict een signalement door. Daarnaast werden er meerdere beelden gemaakt. Deze zijn aan de agenten overgedragen. Diverse camerabeelden uit de omgeving worden ook meegenomen in het politieonderzoek. De politie hoopt op deze manier de aanleiding te vinden voor de vechtpartij.


Tijdens het onderzoek meldde een 50-jarige man zich bij het asielzoekerscentrum (AZC) aan de Laurens Stommeweg in Middelburg. De man droeg een mes bij zich. Beveiligers van het AZC namen het mes af en belden de politie. Agenten gingen ter plaatse en hielden deze man aan als verdachte voor het steekincident. De man voldeed aan het signalement dat door getuigen was opgegeven. Hij is naar het ziekenhuis vervoerd, omdat hij zelf ook gewond was geraakt. Een GGD-arts nam bloed van de verdachte af om te controleren of hij onder invloed was van alcohol en/of drugs.

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
J (16-9-2022 om 01:24)
M tot dat je eigen kind de dupe is van die bende praat je wel anders. Ik zeg al meerdere keren straffen hoger op voeren vanaf 12 jaar. Maar dat word nooit geplaatst. Want lijkt wel of de media uit maakt wat er geplaatst word. Ben heel dit land en belijd schijt beu. Kom je keer voor jezelf op draai je direct de bak in. Bizar.
M (15-9-2022 om 18:31)
@willem, dat gajes komt vanzelf de verkeerde tegen.
Drica (15-9-2022 om 10:49)
@Harry: Je zou denken dat het door teveel PFAS komt zolang er geen andere verklaring is. Tot dat is uitgesloten moeten we ons vragen blijven stellen waar er nog geen uitleg voor is.
HARRY (15-9-2022 om 09:21)
Waarom zijn er ineens zoveel steekpartijen in Zeeland?
Willem (15-9-2022 om 00:12)
Vanmiddag was ik daar, het is ongekend wat een tuig daar rondhangt, die hebben duidelijk niets anders te doen. 13-14 jaar en ze lopen ouderen uit te dagen, bijna werd het vechten.
Kees (14-9-2022 om 15:23)
Het land uitzetten
Cookie-instellingen beheren