Weerbericht:
Vanochtend in het noorden lokaal glad. Verder buien, soms met natte sneeuw
Verkeersinformatie:
96 files van totaal 396 km

Auto getakeld na ongeval op de A58

Toegevoegd: 16-09-2022, 14.27 uur
Het ongeluk gebeurde op de A58.
Het ongeluk gebeurde op de A58.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

KRUININGEN - Een personenauto is vrijdagmiddag beschadigd geraakt na een ongeluk op de A58 bij Kruiningen. Volgens de politie raakte niemand bij het ongeval gewond.


De politie, ambulancedienst en brandweer werden rond 13.00 uur gealarmeerd voor een auto die op de A58 bij Kruiningen van de weg was geraakt. Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen, bleek dat geen van de betrokkenen gewond waren geraakt.

Een bergingsbedrijf moest ter plaatse komen om de personenauto te takelen en mee te nemen. Een weginspecteur van Rijkswaterstaat was aanwezig om te zorgen dat de hulpdiensten hun werk veilig konden uitvoeren.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tom (18-9-2022 om 12:36)
Begint we erg op te vallen dat er veel ongevallen plaatsvinden op de A58 tussen Goes en Waarde. Wordt te snel gereden dat is een feit, de berm grenzend aan de linker rijbaan zal ook meespelen en op je telefoontje zitten ook wel. Veel eenzijdige ongevallen en dat valt op.
Cookie-instellingen beheren