Weerbericht:
In het noordwesten kans op lichte regen, elders droog. Zaterdag buien
Verkeersinformatie:
21 files van totaal 64 km

Meerdere personen gewond bij val van paarden in Renesse

Toegevoegd: 23-09-2022, 09.37 uur
Meerdere personen gewond bij val van paarden in Renesse
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

RENESSE - De strandjeep van de brandweer van Burgh-Haamstede werd woensdagmiddag twee keer ingezet voor incidenen waarbij iemand van een paard was gevallen.


De brandweer werd omstreeks 14.25 uur opgeroepen voor een valpartij van een paard op het strand bij Renesse. De brandweerlieden werden gevraagd om het slachtoffer van het strand naar de ambulance te brengen.

Toen de brandweerlieden net retour waren bij de kazerne, werden zij nogmaals opgeroepen voor eenzelfde melding dat bovendien ook nog eens plaatsvond op vrijwel dezelfde locatie als de vorige keer


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (23-9-2022 om 10:39)
@de mus: Ja, vreemd he? Vooral omdat de motorfiets de feitelijke opvolger van het paard is en je daarom paardrijden op het strand zou kunnen zien als de voorloper van het motorcrossen.
de mus (23-9-2022 om 10:17)
Als er iemand van zijn cros moter valt is het commentaar niet mals maar nu lees ik weinig over altijd het zelfde of weet je wat de hulpverlening kost .enz
Cookie-instellingen beheren