Weerbericht:
Plaatselijk mist, verder veel bewolking
Verkeersinformatie:
38 files van totaal 141 km

Meisje opgesloten op toilet, brandweer schiet te hulp

Toegevoegd: 02-10-2022, 20.04 uur
Meisje opgesloten op toilet, brandweer schiet te hulp
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

RILLAND - De brandweer van Rilland is gisteren ingezet nadat een meisje opgesloten was geraakt op een toilet. De brandweerlieden hadden het kind al snel bevrijd.


De ongebruikelijke melding kwam rond 14.25 uur binnen vanuit een adres aan de Hontestraat. De bewoners hadden volgens de brandweer al verschillende pogingen gedaan het meisje te bevrijden, maar omdat dit niet lukte werd de brandweer ingeschakeld.

De brandweerlieden hadden de deur vrij snel open en konden het meisje dus al gauw uit haar benarde positie bevrijden. Nadat het kind een troostbeer had gekregen, konden de brandweerlieden terugkeren naar de kazerne.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (4-10-2022 om 12:46)
weet daar de situatie niet natuurlijk ,maar het lijkt er steeds meer op dat wat mensen vroeger zelf oplosten nu overal de ''overheid'' moet helpen .geen goede ontwikkeling ook niet door alle kosten wel mooi dat de brandweer een troost beertje gegeven heeft
bram (3-10-2022 om 00:42)
Ja, zelfs hiervoor hebben wij de brandweer nodig. Heb het al zo vaak gezegd, war moeten wij zonder onze brandweer !! Ook lief om dit kind "de troost beer" te geven. Grandioos en....bedankt!
Cookie-instellingen beheren