Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Jongeren gebruiken pepperspray bij incident Vlissingen

Toegevoegd: 27-10-2022, 16.19 uur
Jongeren gebruiken pepperspray bij incident Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - De politie zoekt getuigen van een incident dat op zondag 18 september 2022 in Vlissingen gebeurde. Bij dat voorval, waar jongeren en een nachtwaker betrokken waren, zou pepperspray gebruikt zijn.


Het incident gebeurde zondag 18 september 2022 rond 05.00 uur bij de Spuikomweg in Vlissingen. Bij de weg was een conflict ontstaan waar enkele jongeren en een nachtwaker van de bioscoop bij betrokken waren.

Volgens de politie zijn er van de betrokken heren en dames camerabeelden gemaakt. Een van hen zou bij het conflict pepperspray hebben gebruikt. De politie roept mensen die iets gezien hebben of die erbij betrokken waren op om contact op te nemen met de agenten via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Koos P. (27-10-2022 om 17:06)
Beter pepperspray dan een mes. Het gaat de goeie kant op. Alleen is pepperspray ook verboden in Nederland.
Cookie-instellingen beheren