Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer knipt auto open na ongeval in woonwijk Middelburg

Toegevoegd: 05-11-2022, 16.53 uur - Update: 06-11-2022, 09.04 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De brandweer heeft zaterdagmiddag iemand uit een auto geknipt na een eenzijdig verkeersongeval in een woonwijk in Middelburg. De gewonde is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.


Een personenauto reed rond 15.35 uur over de Amnestylaan richting de Oude Vlissingseweg. In de bocht bij de Gandhistraat raakte de auto van de weg en botste deze tegen een boom. Al snel werd duidelijk dat de bestuurster bekneld zat en ging naast de ambulancedienst en de politie ook de brandweer met spoed ter plaatse.

De brandweerlieden hebben de auto aan de bestuurderszijde opengeknipt ter hoogte van de achterbank. Dit om het slachtoffer veilig uit de auto te kunnen halen. Kort na 16.00 uur was de gewonde uit het voertuig en kon ze naar de ambulance worden gereden. Rond 16.15 uur werd de gewonde met spoed per ambulance afgevoerd.

Bergingsbedrijf Kuzee heeft de zwaar beschadigde BMW getakeld. Totdat de auto getakeld was, was de weg ter plaatse volledig afgesloten. Hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren, is nog niet bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
iij (9-11-2022 om 21:44)
Ze belachelijk deze reacties. Je weet helemaal niet wat er gebeurd is. Zitten vertellen dat ze op dr telefoon zit, dat ze expres te hard rijd, je weet zelf niet eens wat er is gebeurd. Voor t zelfde geld is ze onwel geworden maakt niet uit wat. Zo maar iemand belachelijk zitten te maken terwijl je niet eens weet of ze nog uit t ziekenhuis gaat komen. Mensen moeten zich schamen, dit komt inderdaad kwetsend over naar de familie en vrienden (zoals ik) van haar.
Max (7-11-2022 om 17:32)
Wat een belachelijke reacties.................. Wacht maar tot jullie zelf zo' n bericht thuiskrijgen, dan piep je wel anders. Enorm dom en kwetsend !! Voor mij als collega van haar al. Wat denk je als haar familie deze flauwekul en dit dom gezwam leest !! Als je ook nog maar een beetje verstand hebt.............. dan doe je dit niet.
timsalabim (7-11-2022 om 05:50)
De zorgpremie omlaag in Nederland? Geloof je het zelf? Ookal zouden er minder ongelukken gebeuren die premie gaat niet omlaag, enkel alleen maar omhoog totdat straks niemand het meer kan betalen en men zich weer verwonderd hoe "dit toch kan".
Maarten (6-11-2022 om 11:32)
De oorzaak is nog niet bekend... Als ze de historie van haar telefoon even checken misschien wel! Als alle verkeersdeelnemers (ook voetgangers en fietsers) hun telefoon niet meer gebruiken zouden er heel wat minder ongelukken gebeuren en kan de premie omlaag. De zorgkosten dalen flink, de wachttijden (lees kosten) bij files door ongelukken gaan naar beneden. Maar ja bijna iedereen is verslaafd aan de telefoon, kijk op je werk, het terras, bij je thuis.
3ce (5-11-2022 om 20:25)
Deze bomen staan dan zeker ook wel inde weg: afzagen maar, net als in Wolphaartsdijk
Mv (5-11-2022 om 19:33)
30 kmh zone en zoveel schade hmmmmn
Cookie-instellingen beheren