Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Man neergestoken Nieuwendijk Vlissingen

Toegevoegd: 12-11-2022, 05.25 uur - Update: 12-11-2022, 06.03 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Op de Nieuwendijk in Vlissingen heeft vannacht een steekincident plaatsgevonden. Eén persoon is ernstig gewond geraakt.


Het geweldsincident werd kort voor 05.00 uur gemeld. Volgens de politie is een man neergestoken en is hij per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Enkele minuten na de melding werd overigens ook het traumateam uit Rotterdam opgeroepen maar dit kwam niet meer ter plaatse.

De politie doet ter plaatse en in de omgeving onderzoek, zo laat een politiewoordvoerder weten. "Rechercheurs van het team Forensische Opsporing (FO) komen ter plaatse om sporen af te nemen. Hiervoor wordt een plaats delict afgezet. Andere collega's zijn informatie aan het verzamelen van mensen die mogelijk beelden hebben van de dader en/of meer informatie hebben over het incident. Het onderzoek is dus in volle gang."

Voor zover bekend is er nog niemand aangehouden.

 


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jac (12-11-2022 om 18:44)
En daar gaan we weer, gaat zo ongeveer geen week voorbij of er word wel weer een mes getrokken en gebruikt in Vliss./Midd. en omstreken. Ik snap geen bal van die "mes aantrekkingskracht" van de nieuwe generatie Nederlanders Verloedering en verpaupering van normen en waarden en een verharding van de maatschappij wellicht?, gaat in ieder geval niet echt de goede kant op de laatste jaren. hou me hart vast voor de toekomst. Sterkte voor het slachtoffer......
Antwoord aan Willem (12-11-2022 om 18:15)
Je vraagt of er niet gescand wordt op gevaarlijke voorwerpen. Het incident is in de sarazijnstraat gebeurd!! Openbare weg. Wie moest hem dan controleren op gevaarlijke voorwerpen?
Willem (12-11-2022 om 14:20)
Vroeger had je een zakmes bij je als gereedschap, tegenwoordig om iemand overhoop te steken als iets of een opmerking je tegenstaat. Laatst voor een bijeenkomst werd er op voorwerpen gescand door de beveiliging, gebeurt dit niet in het uitgaansleven? 9 van de 10 keer zijn ze nog onder invloed ook. Hopeloos persoon.
AntwoordaanTOM (12-11-2022 om 14:12)
Ik citeer, IN deze foute discotheek! Het steek incident is buiten in de sarazijnstraat gebeurd. Niet in de 'foute' discotheek. Sinds de opening van deze bar/cafe zijn er binnen geen incidenten gebeurd. Wel in de binnenstad van Vlissingen. Misschien iets meegekregen van de locatieverbod voor grote groep jongeren. Die kwamen hier ook niet binnen. Je opmerking slaat echt nergens op. Fijne dag nog TOM
fred (12-11-2022 om 09:46)
wat is dat toch allemaal de laatste tijd, zijn de messen in de aan bieding of zo? ipv ons overal te begluren ( privacy ???) zouden detectie poorten op cruciale plekken meer nut hebben denk ik, .Sterke aan het slachtoffer, ( lees het laatste woord eens letter voor letter )
tom (12-11-2022 om 09:29)
Staat men er echt van te kijken dat dat hier gebeurd is, in deze super foute discotheek?
Cookie-instellingen beheren