Weerbericht:
Enkele buien en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Twee arrestaties voor steekpartij Vlissingen

Toegevoegd: 23-11-2022, 16.22 uur
Eén van de twee verdachten zit nog steeds vast.
Eén van de twee verdachten zit nog steeds vast.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft afgelopen week twee personen aangehouden in verband met de steekpartij anderhalve week geleden op de Nieuwendijk in Vlissingen.


Een 27-jarige Middelburger werd in de nacht van vrijdag 11 op zaterdag 12 november rond 05.00 uur gewond op straat aangetroffen. Hij bleek te zijn gestoken. Ambulancepersoneel ontfermde zich over het slachtoffer en bracht dit met spoed naar een ziekenhuis.

De politie startte ter plekke een onderzoek en hoorde getuigen. Afgelopen week zijn in verband met de zaak twee verdachten aangehouden, zo meldt de politie vanmiddag. De arrestanten zijn een 25-jarige Middelburger en een 21-jarige Vlissinger. De Middelburger is na verhoor in vrijheid gesteld maar hij is nog wel verdachte.

De Vlissinger zit nog vast en wordt vandaag voorgeleid bij de rechter-commissaris. Meer details zijn nog niet bekendgemaakt. De politie laat wel weten dat het onderzoek nog niet helemaal  is afgerond.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Klaas vaak (23-11-2022 om 18:04)
25 en 21 jaar...... geef ze maar een spuitje dan zijn we er vanaf. Bij dit soort is elke behandeling totaal zinloos.
Cookie-instellingen beheren