Weerbericht:
Vannacht en morgenochtend plaatselijk mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Forse schade aan vrachtwagen na ongeval op A58 Rilland

Toegevoegd: 26-11-2022, 01.36 uur
De laadklep van de Belgische vrachtwagen raakte flink beschadigd.
De laadklep van de Belgische vrachtwagen raakte flink beschadigd.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

RILLAND - Een vrachtwagen is vrijdagavond beschadigd geraakt bij een ongeval. Het is onbekend of er personen gewond zijn geraakt.


Het ongeval gebeurde omstreeks 21.40 uur vlakbij de oprit van de A58 ter hoogte van Rilland. Door onbekende oorzaak raakte de vrachtwagen fors beschadigd aan de achterzijde. Onder andere raakte de laadklep beschadigd.

Om de vrachtwagen te bergen is een gedeelte van de A58 afgezet en gold er ter hoogte van Rilland een snelheidslimiet van 70 kilometer per uur.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Willem (26-11-2022 om 09:45)
Rilland lijkt mij een soort Bermuda-driehoek van Zeeland. Ik werkte daar vaak en altijd gebeurt er wat. Ook in het verkeer, altijd maar ongevallen of vreemde dingen.
Cookie-instellingen beheren