Weerbericht:
Enkele buien en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
59 files van totaal 217 km

Twee gewonden bij botsing Bartelmeetweg Tholen

Toegevoegd: 26-11-2022, 02.03 uur - Update: 26-11-2022, 20.32 uur
Door: Eugène Harthoorn

THOLEN - Twee personen zijn zaterdagnacht gewond geraakt bij een botsing op de Bartelmeetweg bij Tholen. Eén auto belandde in de sloot.


Omstreeks 00.05 uur kwamen twee auto’s met elkaar in botsing op het rechte gedeelte van de Bartelmeetweg. Doordat de auto’s elkaar met de voorzijde schampten, kwam één van de betrokkenen in de berm terecht en belandde in de naastgelegen sloot. De hulpdiensten werden met spoed ter plaatse gestuurd. Omdat er kans was op ernstig letsel werd ook het Mobiel Medisch Team (MMT) opgeroepen. Dit werd echter al vrij snel gecanceld.

De medewerkers van de ambulance hebben zich over de slachtoffers ontfermd. Na een controle in de ambulance is een vrouw naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom gebracht. De politie vermoedt dat één van de betrokkenen onder invloed van alcohol reed. Dit kon echter door omstandigheden niet getest worden. Dit zal een GGD-arts in het ziekenhuis doen. De beide auto’s zijn door een bergingsbedrijf meegenomen.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren