Weerbericht:
Bewolkt en perioden met regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Alle 5 kinderen ongeval Zaamslag gewond

Toegevoegd: 26-11-2022, 17.31 uur
Alle vijf de kinderen raakten gewond bij het ongeval op de Rondweg bij Zaamslag.
Alle vijf de kinderen raakten gewond bij het ongeval op de Rondweg bij Zaamslag.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

ZAAMSLAG - Bij het ongeval op de Rondweg bij Zaamslag dat eerder vandaag gebeurde, zijn volgens de politie alle vijf de kinderen gewond geraakt. De 27-jarige moeder heeft haar rijbewijs in moeten leveren.


De vrouw raakte omstreeks 12.25 uur met haar auto van de weg en kwam via de bosschage in een parallelgelegen sloot terecht. Na het ongeval namen agenten een blaastest af bij de 27-jarige vrouw uit Hulst. Deze wees uit dat ze mogelijk onder invloed van alcohol haar voertuig had bestuurd. De vrouw is aangehouden en haar rijbewijs in ingevorderd. Ze is meegenomen naar het politiebureau. Daar is door een GGD-arts bloed afgenomen voor verder ondezoek. Ook zal er onderzocht worden of de bestuurster ook onder invloed van drugs verkeerde. Na de bloedafname is de vrouw in vrijheid gesteld.

In de auto zaten vijf kinderen. Zij raakten allemaal gewond en zijn naar het ziekenhuis gebracht. De kinderen zijn volgens de politie afkomstig van verschillende adressen en hebben een leeftijd tussen de 2 en 7 jaar. Het gaat om drie jongens en twee meisjes. Zij zijn allemaal afkomstig uit Hulst. Twee van de vijf kinderen zijn de kinderen van de bestuurster. De toestand van de kinderen is onbekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
VdVonck (27-11-2022 om 13:03)
12:25 en onder invloed van alcohol. Die zouden ze beter kunnen vasthouden wanneer het één van mijn kinderen betrof.
Jac (26-11-2022 om 20:33)
Oke, onder invloed dus..... dat mogelijk kun je nu wel weglaten. Snap echt niet hoe je zo in de auto met je kinderen kan stappen. Denk niet dat je dit alleen met wat straf recht gebreid gaat krijgen. Psychische hulp zal ook wel nodig zijn.
Cookie-instellingen beheren