Weerbericht:
Vannacht en morgenochtend plaatselijk mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Persoon steekt gevaarlijk vuurwerk af voor ogen agenten

Toegevoegd: 27-11-2022, 17.26 uur
De persoon zal zich later moeten melden bij de politie voor verhoor.
De persoon zal zich later moeten melden bij de politie voor verhoor.
© Foto: Politie Oosterscheldebekken
Door: Eugène Harthoorn

KRABBENDIJKE - Aspiranten van de politie hebben zondagnacht een persoon staande gehouden die vuurwerk afstak voor de ogen van de agenten. Er werd ook in de woning van de verdachte gezocht naar vuurwerk.


De aspiranten hielden onopvallend toezicht op één van de overlastlocaties in Krabbendijke. Tijdens de controle stak een persoon voor de neus van de dienders vuurwerk af. Hierop hebben de agenten de persoon staande gehouden. Hij bleek bij controle categorie F4 vuurwerk bij zich te hebben. Dit soort vuurwerk levert veel gevaar op en is alleen geschikt voor professioneel gebruik.

Hierop is besloten de woning van de verdachte te doorzoeken. Bij de controle in de woning werd nog een kleine hoeveelheid vuurwerk aangetroffen. De verdachte zal zich later op het politiebureau moeten melden voor verhoor.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
J.H (28-11-2022 om 22:43)
Gelukkig de eerste is betrapt. Het is al een tijdje aan de gang in Krabbendijke. Er zijn heel wat mensen klaar mee. Het heeft ook niets te maken met jong zijn. Maar eerder met hersenen loze jongeren. Met een zeer laag IQ.
Ro (28-11-2022 om 17:06)
@bram is nog nooit jong geweest denk ik. En anders een behoorlijke saaie jeugd gehad. Ze verpesten alles.
Emergo (28-11-2022 om 15:06)
@P Al eens befacht dat die zgn vlinders alleen maar als illustratie zijn gebruikt. ?
Michel (28-11-2022 om 13:58)
@P en @m, wat mijn verbaasd en niet snapt dat jullie geen van beiden een afkeuring schrijven over het aansteken van vuurwerk voor iemand zijn ogen. Kennelijk vinden jullie dit maar normaal.
jan uit Vlissingen (28-11-2022 om 11:22)
@m, heel stoere praat om een instantie te veroordelen dat ze met vier man/vrouw personeel honderden jongeren niet controleren. Heeft u wel het lef dan om op deze jongeren af te stappen en aan te spreken op hun gedrag? En @P ben heel benieuwd wat uw reactie zal zijn als, mocht u ze hebben of ooit krijgen een van uw kinderen zijn of haar vingers- en of ogen door de rotjes kwijt raakt.
Darco (28-11-2022 om 10:47)
@P Wat term gevaarlijk vuurwerk betreft, is alle vuurwerk niet gewoon gevaarlijk als je het anders gebruikt dan voorgeschreven, zelfs een trekbommetje is gevaarlijk als ik dit vlak voor iemand zijn gezicht uit elkaar trek, bij normaal gebruik kan er weinig gebeuren.
Cookie-instellingen beheren