Weerbericht:
Wolkenvelden en droog, morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Tafel in brand in woning Oud-Vossemeer op Kerstavond

Toegevoegd: 24-12-2022, 21.26 uur - Update: 25-12-2022, 03.50 uur
Tafel in brand in woning Oud-Vossemeer op Kerstavond
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

OUD-VOSSEMEER – In een woning aan de Weelhoekstraat in Oud-Vossemeer is zaterdagavond brand uitgebroken. Omdat er mogelijk sprake was een uitslaande brand schaalde de brandweer op naar middelbrand.


De melding van de brand kwam omstreeks 21.15 uur binnen bij de alarmcentrale. Al snel schaalde de brandweer op naar middelbrand. Voor de brand werden blusvoertuigen uit Nieuw-Vossemeer en Tholen alsmede een hoogwerker van de brandweer Bergen op Zoom opgeroepen.

Volgens de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) was er sprake van een tafel die in brand stond. Deze is naar buiten gedragen en daar afgeblust. De inzet van de hoogwerker bleek niet nodig. De brandweer gaf omstreeks 21.35 uur het sein 'brand meester'. Er zijn bij de brand geen mensen of dieren gewond geraakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren