Weerbericht:
Zonnig, in het zuidoosten meer bewolking en kleine kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Politie schiet bij arrestatie in Oud-Vossemeer

Toegevoegd: 24-12-2022, 22.46 uur - Update: 24-12-2022, 23.23 uur
Door: Eugène Harthoorn

OUD-VOSSEMEER - De politie heeft op Kerstavond in Oud-Vossemeer op twee personen geschoten bij een aanhouding. Er is niemand gewond geraakt.


De agenten wilden in de loop van de avond een auto controleren op de Veerstraat in Oud-Vossemeer. De auto viel op omdat hij zonder verlichting door de straat reed. Toen de agenten de auto wilden controleren, reed de bestuurder op de agenten in, zo meldt de politie. De agenten hebben hierop direct op het voertuig geschoten. Er raakte niemand gewond.

De politie heeft ter plekke twee inzittenden aangehouden. Er wordt nog gezocht naar een mogelijke derde verdachte. Deze zou zijn gevlucht. De derde verdachte droeg volledig zwarte kleding. De politie roept op om 112 te bellen als de persoon wordt gezien. Rond 23.10 uur arriveerde ook een politiehelikopter om naar de verdachte te zoeken.

De Veerstraat is voorlopig afgezet voor onderzoek.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Merry christmas (25-12-2022 om 04:02)
@Gevaarlijk Als er een Mercedes Busje op je inrijdt, denk ik niet dat je dit maar moet laten gebeuren omdat het kerstavond is toch ? De politie waarschuwde de bestuurder enkel met de schoten en het was waarschijnlijk ook niet de bedoeling raak te schieten. Dus ik denk dat dit gewoon een geslaagde arrestatie was, waarbij twee verdachten konden worden opgepakt en niemand gewond raakte!
Joris (25-12-2022 om 02:23)
Goed werk agenten. Deze lieden hadden vast iets op hun kerfstok gezien het feit dat ze ervandoor gingen om controle te ontlopen. @Gevaarlijk: Ik vermoed dat erger is voorkomen door hun aanhouding. Mijn idee is dat er een huis gezocht werd om in te breken of te overvallen. Misschien binnenkort meer nieuws hierover, wordt vervolgd zou ik zeggen.
Gevaarlijk (24-12-2022 om 23:21)
Wat bezielt zo'n agent om op Kerstavond te gaan schieten in een woonwijk? Niet eens raak, dus de omwonenden hebben maar geluk gehad.
Cookie-instellingen beheren