Weerbericht:
Zwaar bewolkt en meest droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Belgen aangehouden na mishandeling

Toegevoegd: 26-12-2022, 09.52 uur
Belgen aangehouden na mishandeling
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

BRESKENS - In Breskens heeft de politie in de nacht van zaterdag op zondag een man aangehouden omdat hij iemand zou hebben mishandeld. Een vrouw die zich met de arrestatie bemoeide, werd ook ingerekend.


Agenten kwamen rond 00.30 uur ter plaatse op het Spuiplein. Ze hadden een melding binnen gekregen dat er iemand mishandeld zou worden. Ter plekke troffen de agenten een behoorlijk gewonde man aan. Volgens het slachtoffer zou hij een ruzie tussen een man en een vrouw hebben proberen te sussen maar was hij hierop mishandeld. Het slachtoffer moest in het ziekenhuis aan zijn verwondingen worden behandeld.

De politie nam verklaringen op en wilde een 30-jarige Belg aanhouden als verdachte, maar een 29-jarige Belgische vrouw begon zich met de arrestatie te bemoeien. Uiteindelijk belandden beiden achterin een politieauto. De twee zijn ingesloten. De vrouw is in de loop van de dag in vrijheid gesteld, de man zit nog vast voor onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren