Weerbericht:
Zwaar bewolkt en meest droog
Verkeersinformatie:
Geen files

7 Maanden cel voor mishandeling met mes in Kloosterzande

Toegevoegd: 02-01-2023, 17.44 uur - Update: 02-01-2023, 19.03 uur
De verdachte is veroordeeld tot zeven maanden gevangenis.
De verdachte is veroordeeld tot zeven maanden gevangenis.
© Foto: Remi Mesu
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - De 49-jarige W. A. uit Kloosterzande, die begin september zijn achterbuurjongen met een mes in diens gezicht sneed en de moeder wat klappen verkocht, is maandag door de rechtbank in Middelburg veroordeeld tot een celstraf van zeven maanden.


Een ruzie tijdens voetballen op school tussen de zoon van A. en één van de zoontjes van zijn achterbuurvrouw was de aanleiding voor het geweld. A. ging naar zijn achterburen en toen de deur open ging, zou volgens de achterbuurvrouw haar zoon direct een snee met een hakmes in zijn gezicht hebben opgelopen. De vrouw zelf kreeg enkele klappen.

De rechter heeft de 49-jarige man uit Kloosterzande veroordeeld tot een celstraf van zeven maanden en twee maanden voorwaardelijk. De officier van justitie had de rechtbank verzocht A. een gevangenisstraf van twee jaar waarvan acht maanden voorwaardelijk op te leggen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Emergo (3-1-2023 om 17:20)
Adem Dus een nes is een moordwapen? en dus is er sprake van een moordaanslag ?
Popeye (3-1-2023 om 11:09)
@A: zal dan ook wel weer iets anders liggen dan t verhaal verteld want wanneer u werkelijk met uw neus een hakmes terugkopt zal dat toch wel meer toebrengen dan sneetje, niet dan?
A De Maesschalck (3-1-2023 om 08:29)
is wel een belachelijk lichte straf, want een aanval met een moordwapen is volgens mij nog altijd een moordaanslag
Cookie-instellingen beheren