Weerbericht:
Zwaar bewolkt en meest droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestuurder onder invloed van verdovende middelen

Toegevoegd: 04-01-2023, 10.56 uur
Bestuurder onder invloed van verdovende middelen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Reinoud Hiemstra

TERNEUZEN - In Zeeuws Vlaanderen werden maandag door de politie 2 bestuuders betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. Eén van de twee had ook diverse verdovende middelen gebruikt.


De bestuurder werd maandag staande gehouden door wijkagenten uit Zeeuws-Vlaanderen. Vervolgens werd deze gecontroleerd op het gebruik van verdovende middelen en alcohol. Hieruit bleek dat de bestuurder onder invloed was van onder meer alcohol, cocaïne, amfetamine en THC. Ook bleek de persoon niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. "Voor het rijden onder invloed van alcohol en verdovende middelen is bloed afgenomen door een GGD-arts. Wanneer de de uitslag bekend is, zal er proces-verbaal opgemaakt worden", aldus de politie.

Dezelfde nacht werd ook een ander persoon gecontroleerd. Ook deze bestuurder bleek onder invloed van verdovende middelen achter het stuur te zitten. Ook deze keer werd er bloed afgenomen door een GGD-arts en zal een proces-verbaal opgemaakt worden. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bennie (4-1-2023 om 16:48)
@Popey. Te veel spinazie gegeten? Als er een bloedtest wordt afgenomen kijken ze ook naar medicijnen zoals benzodiazepines. Niet elk medicijn beinvloed de rijvaardigheid. Maar het is wel een wereld van verschil als je alcohol hebt gedronken, cocaine, speed hebt gesnoven en xtc hebt geslikt en nog een paar groene jongens hebt gerookt. Volgens mij ben je dan echt een gevaar op de weg. En laat die oudere mensen gewoon lekker fietsen.
Popeye (4-1-2023 om 11:46)
En wanneer gaan we de medicatie die mensen fluitend de grootste gevaren blindeert eens meewegen? Wordt in enorme hoeveelheden verstrekt, met navenante impact - bejaarde ebikers bijvoorbeeld - maar evenzo vrolijk gedoogd.
Cookie-instellingen beheren