Weerbericht:
Zwaar bewolkt en meest droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Verdachte aangehouden voor zware mishandeling

Toegevoegd: 21-01-2023, 22.10 uur
Verdachte aangehouden voor zware mishandeling
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN – Agenten van het politiebasisteam Zeeuws-Vlaanderen hebben een verdachte aangehouden voor zware mishandeling. De man deed volgens de agenten agressief tegen hen.


De agenten waren onderweg naar collega’s die elders in de regio een aangifte aan het opnemen waren van een zware mishandeling. Toen bleek de verdachte zich nog in de omgeving te begeven. De agenten troffen de verdachte aan en hielden hem direct aan voor mishandeling.

De verdachte was volgens de agenten vervelend en agressief naar hen toe bij zijn aanhouding. Daarom hebben zij de verdachte met spoed naar het politiecellencomplex Torentijd gebracht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jtg (21-1-2023 om 23:27)
Laat hem daar maar eens een tijdje brommen wei weet komt hij dan zichzelf tegen en weet hij de volgende keer wél tot 10 te tellen, anders zal hij het nooit afleren wederom goed werk politie chappoo
Cookie-instellingen beheren