Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij steekpartij Kalisbuurt in Oud-Vossemeer

Toegevoegd: 22-01-2023, 20.19 uur
Volgens de politie heeft er een vechtpartij plaatsgevonden.
Volgens de politie heeft er een vechtpartij plaatsgevonden.
© Foto: 112markiezaten.nl
Door: Eugène Harthoorn

OUD-VOSSEMEER – Bij een incident aan de Kalisbuurt in Oud-Vossemeer is zondagmiddag een persoon gewond geraakt. Volgens de politie zou er een vechtpartij in een woning hebben plaatsgevonden.

De politie kreeg omstreeks 17.55 uur de melding binnen van een steekpartij op het adres. Nadat de politie- en ambulancedienst met spoed ter plaatse waren gekomen, bleek dat er een vechtpartij had plaatsgevonden in een woning. Hierbij was iemand gewond geraakt. Mogelijk is het slachtoffer gestoken.

Volgens de woordvoerder van de politie wilde het slachtoffer geen aangifte doen. Een andere betrokkene is voor onderzoek meegenomen naar het ziekenhuis.

 

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren