Weerbericht:
Wisselvallig
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 12 km

Auto gelanceerd bij eenzijdig ongeval Nieuw Namen

Toegevoegd: 01-02-2023, 02.04 uur
Door: Eugène Harthoorn

NIEUW NAMEN – Een Belgische automobilist is woensdagnacht gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval in de polder bij Nieuw Namen. De bestuurder werd met zijn auto over een dijk heen gelanceerd.


Het eenzijdige ongeval gebeurde omstreeks 00.15 uur op de Parallelweg bij Nieuw Namen. De bestuurder miste door onbekende oorzaak een bocht en werd via een dijk de lucht in gelanceerd. Aan de andere zijde van de dijk kwam de auto in een sloot langs de Zeedijk van de Prosperpolder met een klap tot stilstand. De politie en ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse.

De bestuurder bleek gewond te zijn geraakt bij het ongeval. Hij is door het ambulancepersoneel onderzocht en voor behandeling meegenomen naar het ziekenhuis. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto uit de sloot getakeld en afgevoerd.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jan (1-2-2023 om 11:11)
Te zacht gereden misschien ?
Cookie-instellingen beheren