Weerbericht:
Morgen in de zuidelijke helft regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Pand in Zomerstraat Hulst gesloten na vondst hennepplantage

Toegevoegd: 08-02-2023, 09.30 uur
Pand in Zomerstraat Hulst gesloten na vondst hennepplantage
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

HULST – In opdracht van de burgemeester van Hulst is een pand in de binnenstad van Hulst gesloten. In het pand werden onder andere 200 hennepplanten aangetroffen.


De burgemeester heeft besloten dat de woning aan de Zomerstraat vanaf 14 februari voor een duur van drie maanden zal verzegeld worden. In het gebouw werden in de afgelopen periode 200 hennepplanten en bijna 5.000 hennepstekjes aangetroffen. De sluiting vindt plaats op basis van het Damoclesbeleid.

De bestuurlijke maatregelen zijn genomen op basis van artikel 13b Opiumwet en het gemeentelijke Damoclesbeleid. De burgemeester kan een pand sluiten na het aantreffen van een handelshoeveelheid drugs. Het doel is om een einde te maken aan de situatie (aanloop) en herhaling te voorkomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
een Moeder (8-2-2023 om 15:21)
aan de ene kant een dicht . En aan andere plek weer een open .
Cookie-instellingen beheren