Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

3 Minderjarige jongens aangehouden voor vernieling voertuig 's-Heerenhoek

Toegevoegd: 20-02-2023, 08.49 uur
De drie verdachten zijn meegenomen voor politieonderzoek.
De drie verdachten zijn meegenomen voor politieonderzoek.
© Foto: Ingezonden
Door: Eugène Harthoorn

’s-HEERENHOEK – De politie heeft zondagavond drie minderjarige jongens aangehouden nadat zij in ’s-Heerenhoek een voertuig hadden vernield. De politie onderzoekt de vernielingen.


De politie kreeg omstreeks 22.00 uur de melding van een vernieling aan de Markstraat in ’s-Heerenhoek. Hierop kwamen de dienders met meerdere eenheden ter plaatse. Ter plekke bleken drie minderjarige jongens een autospiegel van een busje afgetrapt te hebben.

De politie heeft twee 16-jarige jongens uit Middelburg en Wemeldinge en een 17-jarige jongen uit Oostburg aangehouden. De politie onderzoekt de vernieling van het openbaar goed.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (20-2-2023 om 12:55)
Laat me raden, een psychopaatje met zijn twee meelopertjes. Stuk voor stuk zielepootjes als je je hiermee bezig houdt. VERRE van stoer en eerder bekrompen. Laat hun ouders er maar voor opdraaien want die zijn waarschijnlijk net zo zielig en dom kwa opvoeden.
Harry (20-2-2023 om 11:56)
Op dat moment vond ik mijn loempia interessanter
Michel (20-2-2023 om 10:16)
Deze beginnende criminelen hard aanpakken. Maar het zullen wel weer HALT Producten worden.
willem (20-2-2023 om 09:39)
zet dat drietal maar vast in de voorjaars vakantie=--wel cellulair. zulke knaapjes moeten leren van andermans spullen af te blijven. een HALT strafje laat ze alleen maar lachen. zielige ventjes.
zeeuw (20-2-2023 om 09:20)
ze hebben zeker carnaval gevierd
Cookie-instellingen beheren