Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 46 km

Arrestatie na ongeluk Vlissingen, auto belandt in tuin

Toegevoegd: 04-03-2023, 21.45 uur
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN - Een automobilist is zaterdagavond in Vlissingen aangehouden nadat met zijn voertuig in een voortuin belandde. Door het ongeval raakten drie voortuinen beschadigd.


Het eenzijdige ongeval gebeurde omstreeks 19.15 uur op de Paauwenburgweg in Vlissingen. De bestuurder reed via een verkeersremmer de voortuin in van een woning. Hierbij raakten drie voortuinen beschadigd. De politie kwam ter plaatse.

Volgens de woordvoerder van de politie had de bestuurder van het voertuig de plaats van het ongeval verlaten. De bestuurder kon door agenten worden aangehouden. Bij controle bleek dat de bestuurder te veel gedronken had. De politie heeft meerdere spullen uit het voertuig meegenomen als bewijsmateriaal. Het rijbewijs van de bestuurder is ingevorderd. De officier van justitie zal zich over de zaak buigen.
 

De berging van het voertuig is gedaan door bergingsbedrijf Kuzee. Vanwege de positie van het voertuig had de berging flink wat voeten in de aarde. Voor de berging van het voertuig waren twee bergingsauto's nodig. De schade aan de tuinen zal worden afgehandeld via de verzekering.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
chan (5-3-2023 om 12:16)
David, Audi en BMW hebben gewoon een bepaald appeal wat veel mensen kennelijk aanspreekt en daarom dus ook veel verkocht worden, dat onderzoek zegt mij weinig omdat er altijd meer dingen kunnen en zullen gebeuren met bepaalde merken die VEEL verkocht worden, das wel makkelijk natuurlijk; is gewoon een percentage. Je hebt tevens ook auto's die snel zijn zonder dat je dat eraan ziet, Saab Aero's, Volvo T5 / R of Opel OPC's/GSI's bijvoorbeeld; dat is niet veel anders als die BMW die hier de kreukels in gereden is en daar hoor je ook nooit iemand over.... Een snelle auto hoeft niet pompeus te zijn. Een snelle wagen zegt niks, ook met een langzame wagen kan je lelijk verongelukken.
Ed (5-3-2023 om 11:43)
@David: Het is niet een bepaald soort bestuurder die de keuze maakt voor dit soort auto's. Veel van de Hyundai, Daihatsu of Opel rijders zouden maar wat graag in een BMW, Audi of Mercedes rijden maar kunnen zich dit simpelweg niet veroorloven. Er rijden zat dronken mensen rond in andere merken dan de genoemde duitse merken hoor en ook die crashen wel eens. Alleen dan is het minder spectaculair. Gelukkig verschillen de smaken per individu ook erg anders zou het ook maar saai worden op de weg.
fietser (5-3-2023 om 10:00)
Gaat weer lekker op de weg en dan willen ze de snelheden terugbrengen, allemaal voor idioten die niet opletten, met drank of drugs achter het stuur kruipen en veel te hard rijden. Als ze zich willen bewijzen dan maar eens een tochtje op het circuit.
David (5-3-2023 om 09:44)
@chan: Er zijn onderzoeken gedaan naar de frequentie waarmee bepaalde automerken en types betrokken zijn bij ongevallen. BMW, Audi en enkele types Volkswagen komen velen malen vaker voor in de ongevalstatistieken als een Hyundai, Daihatsu of simpel Opeltje. Er is gewoon een ander soort bestuurder die bepaalde types auto kiest en die heeft er een ander doel mee dan simpel veilig van A naar B komen. Integrale controles met sociale dienst en belastingdienst erbij zullen ook vaker een hit geven bij sommige autotypen. Het is een ander slag bestuurder en nee, ik rij een klein Japannertje en ben niet jaloers op het soort volk in dit soort absurd grote lelijke bakken.
Anon (5-3-2023 om 08:55)
Weer 1 minder die door de binnenstad kan racen.
chan (5-3-2023 om 08:42)
Ik begrijp niet zo goed waarom men over die auto begint hier in de reacties, is toch een mooi ding? En nu crashed er eentje en wordt er gelijk over geoordeeld... Hoeveel BMW's rijden er wel niet rond? Heel veel, heel apart dat als een simpel Opeltje, Hyundai'tje of Daihatsu'tje crasht je hier niks over hoort maar als het een "AuTo MeT WeL 4 UiTlAtEn"betreft er meteen schande van gesproken wordt over de auto... Je moet gewoon niet bezopen in een auto stappen als bestuurder; ongeacht het merk of het vermogen.... Waarsch is deze BMW gewoon een leaseauto, of op afbetaling, weinig mensen die zo'n ding echt kunnen betalen..
Cookie-instellingen beheren