Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 15 km

Arrestatie na ongeluk Vlissingen, auto belandt in tuin

Toegevoegd: 04-03-2023, 21.45 uur
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN - Een automobilist is zaterdagavond in Vlissingen aangehouden nadat met zijn voertuig in een voortuin belandde. Door het ongeval raakten drie voortuinen beschadigd.


Het eenzijdige ongeval gebeurde omstreeks 19.15 uur op de Paauwenburgweg in Vlissingen. De bestuurder reed via een verkeersremmer de voortuin in van een woning. Hierbij raakten drie voortuinen beschadigd. De politie kwam ter plaatse.

Volgens de woordvoerder van de politie had de bestuurder van het voertuig de plaats van het ongeval verlaten. De bestuurder kon door agenten worden aangehouden. Bij controle bleek dat de bestuurder te veel gedronken had. De politie heeft meerdere spullen uit het voertuig meegenomen als bewijsmateriaal. Het rijbewijs van de bestuurder is ingevorderd. De officier van justitie zal zich over de zaak buigen.
 

De berging van het voertuig is gedaan door bergingsbedrijf Kuzee. Vanwege de positie van het voertuig had de berging flink wat voeten in de aarde. Voor de berging van het voertuig waren twee bergingsauto's nodig. De schade aan de tuinen zal worden afgehandeld via de verzekering.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hetty (5-3-2023 om 00:09)
Niet zo slim dacht vast ik kan rijden..maar wel een paar tuinen aan gort gereden met een slok op. Weer zo.n idioot. Nou als die in zo.n BMW rijdt heeft ie genoeg centen over om alle schade te betalen. Behalve voor zijn auto want hij kan beter maar niet meer op de weg gaan met zo.n onverstand. En dan de plaats verlaten fdan schat je zo iemand slimmer in die zo n auto in bezit heeft. Of midchien geleend geld dat is dan weer minder slim.
Johan (5-3-2023 om 00:07)
Dat is een BMW X6 50d met de sterkste variant van de 3.0 dieselmotor. Die heeft veel meer trekkracht dan je met je dronken kop kunt managen. Wat een afgang voor de bestuurder! Hoop maar dat de bewoners hun tuintje nog niet hadden klaargemaakt voor het voorjaar......
Vlissinger (4-3-2023 om 23:19)
Nee maar, een BMW met 4 uitlaten. Dat gaat wel lekker hard. Je bent natuurlijk al een kneus als je door een wijk gaat scheuren om je kleine vriend te compenseren, maar je bent natuurlijk helemaal een totaal idioot als je dit onder invloed doet. En dan crashen en bewijzen dat je geen echte vent bent door snel empathieloos weg te rennen. Rijbewijs afpakken voor zeer lange tijd ipv alleen een geldboete want geld zal hij of z'n pappie wel hebben en daar lachen ze om. Gelukkig stond er niemand in deze tuinen.
Cookie-instellingen beheren