Weerbericht:
Zonnig, morgen in het zuidoosten meer bewolking. Meest droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser gewond bij aanrijding in Goes

Toegevoegd: 07-03-2023, 10.08 uur
Het slachtoffer raakte gewond bij de aanrijding.
Het slachtoffer raakte gewond bij de aanrijding.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

GOES – Een fietser is dinsdagmorgen gewond geraakt bij een aanrijding op de Van Hertumweg in Goes. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeval gebeurde omstreeks 09.40 uur op de rotonde op de kruising met de Beukenstraat in Goes. De politie en ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse. Ter plekke bleek dat er een aanrijding had plaatsgevonden tussen een auto en een fietser.

De fietser is door het ambulancepersoneel onderzocht en meegenomen naar het ziekenhuis. De politie heeft beide betrokkenen gehoord. De automobilist kon zijn weg vervolgen.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pim Schipper (7-3-2023 om 19:02)
Degene die dit soort achterlijke rotondes met 2 richtingsverkeer voor fietsers bedenkt had waarschijnlijk een paar steken los zitten. Hetzelfde geval bij het het gemeentehuis voor.
Ánoniem (7-3-2023 om 12:16)
Weer eens een keer,ik heb jaren gewoond in Goes maar vind er niet veiliger op worden. Sinds dat het daar veranderd is,is het niet beter op geworden een auto bestuurders moeten 6 ogen hebben. Doe er iets aan.de veiligheid
Cookie-instellingen beheren