Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Aanrijding op spoor bij Oostdijk, treinverkeer weer hervat

Toegevoegd: 09-03-2023, 15.22 uur
Aanrijding op spoor bij Oostdijk, treinverkeer weer hervat
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

OOSTDIJK - Vanwege een aanrijding op het spoor ter hoogte van Oostdijk is donderdagmiddag het treinverkeer tijdelijk gestremd tussen de stations Rilland-Bath en Kruiningen-Yerseke. Inmiddels is het treinverkeer hervat.

Het incident vond rond 14.40 uur plaats nabij de Nieuwlandse Binnendijk. Na de melding legde de verkeersleiding van ProRail het treinverkeer ter plekke stil. De Nederlandse Spoorwegen (NS) meldden aanvankelijk dat het treinverkeer naar verwachting rond 16.00 uur weer hervat kan worden maar rond 15.20 uur konden de treinen alweer rijden.

Details over de botsing zijn nog niet bekend maar volgens een woordvoerder van de politie was in ieder geval geen sprake van een aanrijding met een persoon.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (15-3-2023 om 07:23)
nee niet liever een mens,maar een dier is net zo erg ,waarom is dat niet belangrijk, staat wel het was geen mens,maar een dier is ook heel belangrijk zeker voor ons
Zeeuw (10-3-2023 om 15:46)
Nu kunnen ze wel snel opruimen.
Michiel (10-3-2023 om 08:02)
@Wim, liever een mens gehad dan?
Wim (9-3-2023 om 21:56)
O vreselijk wat was het dan een dier? Ik hoop het niet
Cookie-instellingen beheren