Weerbericht:
Bewolkt en af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
56 files van totaal 219 km

Boetes uitgedeeld bij verkeerscontrole Terneuzen

Toegevoegd: 11-03-2023, 09.11 uur
Boetes uitgedeeld bij verkeerscontrole Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN – De wijkagenten van Terneuzen hebben zaterdagmorgen een verkeerscontrole uitgevoerd op de Guido Gezellestraat in Terneuzen. Twee  personen werden bekeurd.


De politieagenten lieten in totaal 47 bestuurders een blaastest afnemen. Bij één van deze gecontroleerden was het foute boel. De bestuurder blies 710 Ug/l. De agenten hebben het rijbewijs van deze bestuurder ingevorderd op basis van rijden onder invloed van alcohol.

In totaal werden 48 bestuurders gecontroleerd op het hebben van een geldig rijbewijs. Daarnaast werd één bestuurder beboet voor het te hard rijden. Na correctie reed deze bestuurder in een 50 km/uur zone 28 km/uur te hard.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
een gast (12-3-2023 om 09:48)
Jtg jij vind het burgertje pesten ,en het is niet fijn als zoals jij zegt hun laatste leefgeld afpakken dat kan ik mijn eigen wel voorstellen ,maar even ter herinnering de verkeerswet is er voor iedereen en als je graag hard te hard wil rijden dan loop je het risico om een boete te krijgen en dat het tegen valt dat is dan jammer , en als je een boete krijgt voor 3a4 km te hard rijden dan ligt in een 50 km gebied de snelheid van het vervoer middel waarschijnlijk toch meer in de buurt van 60 km en dat is 10 km te snel en dat is niet toegestaan wat meer aandacht voor de snelheidsmeter kan dit voorkomen dus iets meer opletten is mijn advies .
Jtg (11-3-2023 om 21:22)
Jatoch @klaar burgertjes pesten die 3a4km 'te hard' rijden' paupers hun laatste leefgeld afpakken heerlijk toch dienstbaar&waakzaam;)
een inwoner (11-3-2023 om 19:48)
Van my mag de politie in de avonduren daar ook weleens controle doen .ik er reed een een bezorger van pizza my voorby nou die ryd echt geen vyftig daar schrok ik van dat die zoo keihard me voorby kwam die reed zeker 100 km
Michel (11-3-2023 om 15:04)
@klaar, het is te hopen dat ze er nog veel zin in hebben. overtreders moeten aangepakt worden.
klaar (11-3-2023 om 11:45)
de Zeeuws-Vlaamse politie , heeft er zin in..........
Cookie-instellingen beheren