Weerbericht:
Zonnige perioden, in het zuidoosten meer bewolking en kans op lichte regen
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 62 km

Man klimt op woonboot met gestolen kleding

Toegevoegd: 12-03-2023, 08.06 uur
Man klimt op woonboot met gestolen kleding
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Politieagenten hebben zaterdag in Middelburg op een woonboot iemand aangehouden die vermoedelijk gestolen kleding bij zich had.


De man werd op heterdaad betrapt toen hij zich aan het einde van de avond toegang had verschaft tot de woonboot, zo melden agenten van bet basisteam Walcheren van de politie. Bij controle bleek de verdachte veel dure kleding bij zich te hebben met de prijskaartjes van winkels er nog aan.

De politie heeft de man aangehouden voor huisvredebreuk en op verdenking van heling.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Emergo (13-3-2023 om 11:17)
Dus omdat een huis/boot op dat monent niet bewoond wordt maakt het geen huisvreebrue ?. Even googelen.
Middelburger (12-3-2023 om 15:55)
Huisvredebreuk? Dat is toch wel wat overdreven aangezien de foto op Omroep Zeeland laat zien dat die knuppel op het wrak van de laatst gezonken woonboot klom, die dus niet bewoond is.
Kreis (12-3-2023 om 11:55)
Eerlijk, het kan wel handig zijn om de labeltjes aan je jas te laten voor als je die nog wil terugbrengen. Maar door te vluchten maak je je toch echt zelf verdacht. Niet zo slim als dief om ermee te koop te lopen toch? Dit is trouwens op die gezonken woonboot. Als die onbewoonbaar is verklaard of leeg staat dan is er toch geen huisvredebreuk?
Cookie-instellingen beheren