Weerbericht:
Wisselvallig
Verkeersinformatie:
Geen files

Drie auto's beschadigd bij ongeval A58 Goes

Toegevoegd: 14-03-2023, 09.59 uur
Een kind is door de ambulancedienst onderzocht op letsel.
Een kind is door de ambulancedienst onderzocht op letsel.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

GOES – Op de A58 bij Goes zijn dinsdagmorgen drie personenauto’s beschadigd bij een ongeval. De ambulancedienst kwam ter plaatse om een kind te controleren.


Het ongeval gebeurde omstreeks 08.45 uur ter hoogte van de oprit vanaf de Deltaweg (A256) bij Goes. Door onbekende oorzaak kwamen de drie voertuigen met elkaar in botsing. Door de klap kwam één auto tegen het verkeer in tot stilstand. De politie kwam met spoed ter plaatse.

Omdat er ook een kind bij het ongeval betrokken was, werd ook een ambulance ter plaatse gestuurd. De medewerkers van de ambulancedienst hebben het kind onderzocht. Zij bleek niet gewond te zijn geraakt. De auto’s zijn geborgen door bergingsbedrijf De Moor. Het ongeval zorgde voor een verkeersopstopping.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Koos P. (14-3-2023 om 11:11)
Weten we meteen in wat voor autootje @Timsalabim rijd: een boodschappenkarretje voor oude vrouwtjes.
jacob (14-3-2023 om 11:06)
Haast haast afstand houden telefoon de weggebruiker wordt steeds meer een weg misbruiker. Ongelofelijk als je op de weg zit zie je hoevelen er bumperkleven telefoneren etc. Zo ktijg je zulke toestanden.
Timsalabim (14-3-2023 om 10:44)
2 skoda’s, dat kan geen toeval zijn. Dit merk kan vanaf nu dus zo in het rijtje vw GTI, alles met geblindeerde ramen, grote velgen en holle uitlaten, BMW, Audi en alle motorfietsen.
C (14-3-2023 om 10:32)
Mensen blijven bij deze uitvoegstrook zo lang mogelijk op de linkerhand om maar vooraan te kunnen komen om op het laatste moment in te gaan voegen.. levensgevaarlijk! Ga op tijd naar de uitvoegstrook richting Goes. Je bent echt niet sneller maar alleen gevaarlijker bezig voor jezelf en andere weggebruikers.
Cookie-instellingen beheren