Weerbericht:
Bewolkt en af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
44 files van totaal 160 km

Oudere vrouw gewond bij ongeval Krabbendijke

Toegevoegd: 15-03-2023, 14.22 uur
De vrouw raakte gewond nadat zij werd aangereden door een personenauto.
De vrouw raakte gewond nadat zij werd aangereden door een personenauto.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

KRABBENDIJKE – Bij een ongeval op de Oude Rijksweg (N289) bij Krabbendijke is een oudere vrouw gewond geraakt. Zij is naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeval gebeurde omstreeks 12.20 uur op de kruisingen met de Monnikendijk bij Krabbendijke. Door onbekende oorzaak kwam een personenauto in botsing met een scootmobiel. De 84-jarige bestuurster van de scootmobiel kwam hierbij ten val en raakte gewond.

Het slachtoffer is door het ambulancepersoneel onderzocht en ter behandeling meegenomen naar het ziekenhuis. De bestuurder van de personenauto kon zijn weg vervolgen. De politie heeft de scootmobiel naar het huis van het slachtoffer gebracht. Een medewerker van de Provincie kwam ter plaatse om het wegdek te reinigen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren