Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Aan de haal met verkeersborden: meerdere boetes

Toegevoegd: 18-03-2023, 09.58 uur
Aan de haal met verkeersborden: meerdere boetes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

ARNEMUIDEN - Enkele jongeren zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag in Arnemuiden bekeurd omdat ze baldadig waren geweest. Dat heeft de politie bekendgemaakt.


Volgens agenten van het politiebasisteam Walcheren ging een klein groepje jongeren vannacht aan de haal met verkeersborden. De politie kwam ter plekke en wist drie personen staande te houden.

Alle betrokkenen kregen uiteindelijk twee bekeuringen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nelly (18-3-2023 om 17:15)
Je zult je nog verbazen over hoe duur zulke borden zijn, honderden euro's per stuk omdat ze voldoen aan allerlei normen, en op maat gemaakt zijn. Mensen worden voor veel minder (lees: een brood en een pakje boter) tegen de grond gewerkt en door de politie opgehaald, een boete rijker op zak. Harder straffen dus, ook hier.
Stout (18-3-2023 om 13:36)
goh, doe je dat thuis ook?
Cookie-instellingen beheren