Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij steekpartij Hoofdweg Rilland

Toegevoegd: 25-03-2023, 04.33 uur
Door: Eugène Harthoorn

RILLAND – Een persoon is zaterdagnacht gewond geraakt bij een steekpartij aan de Hoofdweg bij Rilland. De politie heeft nog geen verdachte aangehouden.


De politie kreeg omstreeks 02.45 uur de melding van een steekpartij in Rilland. Ter plaatse bleek dat er bij een detacheringsbedrijf aan de Hoofdweg daadwerkelijk een steekpartij had plaatsgevonden. Hierbij was een persoon gewond geraakt. Deze is door het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel nagekeken en ter behandeling meegenomen naar het ziekenhuis.

De politie is een onderzoek gestart naar het geweldsincident. Hierbij zijn meerdere getuigen gehoord door agenten. De politie kwam met zeven eenheden ter plaatse. Volgens de officier van dienst van de politie is er nog geen verdachte aangehouden.

Zie ook:

Foto's
Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuw (26-3-2023 om 09:09)
Het trieste is juist dat we deze mensen nodig hebben in sommige sectoren. En net als bij Nederlanders en andere culturen zitten hier ook wel eens een paar rotte appels tussen
Jac (25-3-2023 om 12:23)
Ego's, korte lontjes en een totaal gebrek aan normen en waarden, voeg er een mes aan toe en het is weer prijs. Maar het is niet alleen Zeeland, in de rest van NL is het niet veel beter, trieste ontwikkeling.
vanpuffelen (25-3-2023 om 10:22)
In een ander bericht lees ik 7 politie wagens , ik wist niet dat er zoveel in Zeeland rondreden .
Harry (25-3-2023 om 09:25)
Misschien beter geen arbeidsmigranten meer.....
kees (25-3-2023 om 07:06)
Ahh, het is weer zover.......
Cookie-instellingen beheren