Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
63 files van totaal 231 km

Schade bij botsing Deltaweg Wilhelminadorp

Toegevoegd: 29-03-2023, 19.13 uur
Beide voertuigen moesten worden getakeld.
Beide voertuigen moesten worden getakeld.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

WILHELMINADORP - Bij een aanrijding op de Deltaweg (N256) zijn woensdag aan het begin van de avond ter hoogte van Wilhelminadorp twee voertuigen beschadigd geraakt. Niemand raakte gewond.


Een Fiat Punto met Roemeens kenteken reed rond 18.15 uur achterop een Nederlandse Peugeot. De beide bestuurders werden door ambulancemedewerkers nagekeken maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. Wel moesten beide voertuigen worden getakeld. Bergingsbedrijf De Moor nam deze taak op zich.

De politie zette samen met een medewerker van de provincie één rijstrook af. Rond 19.00 uur was de weg weer helemaal vrij.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ger (30-3-2023 om 09:59)
de weg is alleen gevaarlijk door menselijk gebruik en natuurlijk hun falen.
HaRo (30-3-2023 om 09:19)
Levensgevaarlijke weg, hoe kom je daar nu bij??? Levensgevaarlijke bestuurders.
VdVonck (30-3-2023 om 09:15)
Daar gaan we weer! Meteen roepen dat het een levensgevaarlijke weg is haha! Niks gevaarlijke weg, achterlijke weggebruikers zijn het probleem.
een gast (30-3-2023 om 08:43)
Harry: de weg is niet levens gevaarlijk, maar de personen die denken dat alles is toe gestaan op deze weg dat zijn de levensgevaarlijke chauffeurs .het ligt niet aan de weg dat er nog steeds mensen zijn die er onnodig in halen ,het is een 80 kilometer weg . En dan is er voor de mensen die het niet snappen een doorgetrokken streep aan gebracht en als je dat allemaal niet snapt dan rest maar EEN oplossing je rijbewijs inleveren en nooit geen gemotoriseerd voertuig besturen BVD van een mede weg gebruiker.
PieterS (29-3-2023 om 23:07)
Niks mis met deze weg maar gooi die klotetelefoon voortaan in je kofferbak ..... afstand houden en je alleen bezig houden met autorijden !
Harry (29-3-2023 om 21:02)
Levensgevaarlijke weg!!!!
Cookie-instellingen beheren