Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Noor (20) slaat Vlissinger (24) met bierflesje in Middelburg

Toegevoegd: 02-04-2023, 13.18 uur
De man bleek iemand te hebben mishandeld met een bierflesje.
De man bleek iemand te hebben mishandeld met een bierflesje.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - Surveillerende politieagenten hielden zaterdag kort voor middernacht op de Markt een 20-jarige man uit Noorwegen aan op verdenking van zware mishandeling. Hij zou een man uit Vlissingen met een bierflesje hebben geslagen.


De politieagenten fietsten over de Vlasmarkt in Middelburg toen ze werden aangesproken door personeelsleden van een horecagelegenheid. Zij hielden op het terras een man in bedwang die kort daarvoor iemand zou hebben mishandeld. De agenten wilden de man overnemen en meenemen naar het bureau om uit te zoeken wat er precies aan de hand was, maar hij verzette zich hevig. Uiteindelijk kon hij worden aangehouden.  

De agenten stelden een onderzoek in, waaruit bleek dat de verdachte (een 20-jarige Noor) in de horecagelegenheid een 24-jarige man uit Vlissingen met een bierflesje had geslagen. De Vlissinger raakte hierdoor gewond en moest door een dokter aan zijn verwondingen worden behandeld. De Noor heeft de nacht in de cel doorgebracht en wordt zondag verhoord.

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ewa (2-4-2023 om 18:44)
Een nacht maar zou hem gelijk week opsluiten deze 20-jarige snotneus veel te soft beleid wat denk je als wij Nederlanders daarin zijn land dit zouden doen da je dan ook zo makkelijk weg kon kome
Cookie-instellingen beheren