Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
43 files van totaal 144 km

Politie houdt man aan die nog 3 maanden moet ‘zitten’

Toegevoegd: 10-04-2023, 22.49 uur
Politie houdt man aan die nog 3 maanden moet ‘zitten’
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie heeft maandagavond in Terneuzen iemand aangehouden die nog een gevangenisstraf van ruim drie maanden moest uitzitten.


Volgens de wijkagenten van Terneuzen wist de man in kwestie al langere tijd uit handen van de politie te blijven maar kwam hij nu per toeval in beeld. Dit nadat bij de politie melding was gemaakt van een ruzie/twist in Terneuzen.

Toen bleek dat de man nog 75 dagen moest ‘zitten’, is hij aangehouden en overgebracht naar gevangenis Torentijd in Middelburg. Hier is hij ingesloten. Waarvoor de man de celstraf destijds opgelegd kreeg, is overigens niet bekend gemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cees (14-4-2023 om 11:13)
Vroeg of laat loop je tegen de lamp,
Terneuzenaar (11-4-2023 om 13:03)
Boontje komt om ze loontje, zijn altijd dezelfde we hopen oprecht dat deze persoon die tegen de lamp is gelopen nu wel eens een lesje hieruit gaat leren alleen zal helaas niet altijd het geval zijn.
Cookie-instellingen beheren