Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 7 km

Grote verkeerscontrole Stadhuisplein Vlissingen

Toegevoegd: 12-04-2023, 10.23 uur
De controleplaats bij het Stadhuisplein.
De controleplaats bij het Stadhuisplein.
© Foto: HVZeeland.nl (ingezonden)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Het Stadhuisplein in Vlissingen was dinsdagavond het decor van een grote verkeerscontrole. Hieraan namen verschillende diensten deel.


Onder meer de politie, handhavers van de gemeente Vlissingen en medewerkers van de Belastingdienst hadden op de parkeerplaats voor het Vlissingse stadhuis een controleplaats ingericht. Motoragenten reden in de omgeving rond en zij leidden een groot aantal weggebruikers naar de controleplaats.

Over de resultaten van de controle is nog niets bekendgemaakt.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
timsalabim (13-4-2023 om 06:48)
@Bart; de belastingdienst is daar gewoon voor de fun, wat dacht je dan?
Witte beer (12-4-2023 om 23:37)
Ja vertel mij wat bruine beer hadden beter deze actie bij de haven kunnen doen hadden ze in dezelfde tijd veelmeer kunnen bereiken...
Vlissinger (12-4-2023 om 23:23)
@Joris, precies, en o.a. daarom ook deze grote controles om die mannetjes met hun herriebak in de fuik te laten rijden. Dankzij dat soort zielige overlastgevers incl. diverse motoren is dus ook de Boulevard afgesloten en terecht want ze hebben het zo hard nodig die aandacht. Kijk mij eens gas kunnen geven. Maar ze vallen in het niets vergeleken met een electrische auto die optrekt plus dat drasikolkje in hun tank. Ach, een keertje gaan ze het wel beseffen hoe dom ze bezig zijn.
Ex diender (12-4-2023 om 21:47)
@ Bruine beer (12-4-2023 om 12:37), Is dit sarcastisch of bent u echt zo naief? Politie klaagt steen en been dat men te weinig personeel heeft en daarom zaken moet laten liggen. Er is geen tijd voor surveillance, geen tijd voor extra toezicht, alles is nu zoveel mogelijk project matig, aangiftes gaan niet eens meer op een hoop, maar zsm de prullenbak in, geen tijd. Gestolen voertuigen pak je met een ANPR, maar daar is geen controle als deze voor nodig. In tassen mag politie niet zomaar kijken, dus de inbreker pluk je er ook niet uit. Dealers hebben hun troep niet in grote hoeveelheden mee in de auto, ook die pak je niet met een controle als deze. Politie inzet als lange arm van de belastingdienst, daar draait het hier om!
Bart (12-4-2023 om 21:36)
Waarom moet de belastingdienst hierbij aanwezig zijn? Walgelijk om mensen terplekke hun auto te slepen.
Mijn mening (12-4-2023 om 20:38)
@Joris, Even flink op de eem trappen helpt.
Cookie-instellingen beheren