Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Uitslaande brand op boerenerf Nieuwvliet

Toegevoegd: 02-05-2023, 20.06 uur - Update: 02-05-2023, 21.26 uur
Door: Roland de Jong

NIEUWVLIET - Op een boerenerf aan de Ter Moere bij Nieuwvliet is dinsdagavond een uitslaande brand uitgebroken. Dat meldt de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ).


Volgens de Veiligheidsregio woedt de brand in een schuurtje bij een boerderij. De schuur is volgens de Veiligheidsregio circa 15 bij 3 meter groot. Al snel nadat rond 19.55 uur de eerste melding van de brand binnenkwam, werd door de brandweer opgeschaald naar middelbrand.

Er kwamen twee blusvoertuigen, een hoogwerker en een watertankwagen ter plaatse. De hoogwerker en de waterwagen zijn uiteindelijk niet ingezet. De blusvoertuigen hebben geprobeerd overslag naar een naastgelegen schuur te voorkomen. Er waren bij de brand geen mensen of dieren betrokken.

Omstreeks 21.05 werd het sein 'brand meester' gegeven. "De brand is vrijwel uit. Er wordt nog nageblust. Hierna gaat de brandweer inpakken en keren de eenheden terug naar hun kazernes", zo laat de Veiligheidsregio Zeeland weten.
 


Foto's
Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren