Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 20 km

Meerdere boetes bij controles Oosterscheldekering

Toegevoegd: 11-05-2023, 22.56 uur
Meerdere boetes bij controles Oosterscheldekering
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VROUWENPOLDER - Bij snelheidscontroles op de Oosterscheldekering (N57) heeft de politie de afgelopen dagen meerdere snelheidsovertreders betrapt. Zij krijgen allemaal een boete.


De politie controleerde dinsdag, woensdag en donderdag. In totaal twaalf personen bleken meer dan 35 kilometer te hard te rijden. "Hierbij is een rijbewijs ingevorderd", zo meldt de politie.

Bij de controles werd ook op andere overtredingen gelet. Zodoende werden ook vijf boetes uitgedeeld voor het inhalen over een doorgetrokken streep. Ook werden twee bekeuringen uitgedeeld voor het rijden zonder geldige APK.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tim Fakkeldij (13-5-2023 om 11:18)
@Johan; Als U in tijd nood komt door het verkeer bent U te laat vertrokken, en een duidelijke verkeerde planning. Echt er zitten al miljoenen jaren 60 minuten in een uur en door in het verkeer te gaan jagen komen er echt niet bij.
Johan (12-5-2023 om 22:20)
@Arnold: U gun ik van harte een paar ritjes van Vrouwenpolder naar Brielle en terug achter een toerist die niet harder rijdt dan 50. Het liefst op een dag dat uw agenda vol staat met deadlines.
Arnold (12-5-2023 om 17:31)
Even voor de frustraatjes alhier. Minimum snelheid snelweg is 60km/uur en voor de autoweg 50km/uur. Overige wegen geldt géén minimumsnelheid. En dat, beste gefrustreerde mensen, is de wegenverkeerswet. Jullie zullen dus in Den Haag moeten wezen met jullie frustraties. En als jullie uitgeraasd zijn, moet je eens uitrekenen wat het scheelt in tijd, wanneer je de max. toegestane snelheid rijdt of daar 10 of 20 km onder zit. Dit is wetenschappelijk al eens uitgerekend en scheelt op regionaal niveau slechts enkele minuten. Enkel op een autosnelweg of 4-baans autoweg scheelt het wat meer. En voor die paar luttele minuten riskeer je dan een hartkwaal door je frustraties of een ongeluk door rare inhaalmanoeuvres.
nixdus (12-5-2023 om 14:21)
Inderdaad, ze moeten de mensen die onder een bepaalde snelheid rijden (op de doorgaande wegen) gewoon een vette bekeuring geven voor het hinderen van het overige verkeer. Hoe vaak ik smiddags van mijn werk in Zierikzee naar huis rij en er dan weer zo'n slowrijder voor mij zit, wordt er gek van, en inhalen is (vaak) geen optie ivm tegemoet komend verkeer! Ik snap dat je een beetje om je heen wilt kijken als je hier op vakantie bent, maar pak/huur dan de fiets/scooter/what ever, of ga via de binnen weggetjes, is ook nog eens veel leuker ook :-)
Johan (12-5-2023 om 12:57)
Tot nog niet zo heel lang geleden mocht je daar nog gewoon 100km/uur rijden. Daar was toch niks mis mee? Of is de maximum snelheid verlaagd om meer te kunnen cashen bij snelheidscontroles?
Emergo (12-5-2023 om 12:31)
@P Quest De gebruikelijk dooddoeners het is de schuld van de overheiden veiligheid is geen bijzaak Kortom de weggebruikers die er een zooitje van maken kunnen hun handen in onschuld wassen. Get real.
Cookie-instellingen beheren