Weerbericht:
Zonnig, in het zuidoosten meer bewolking en kleine kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
91 files van totaal 347 km

Vlissinger gooit blikje frisdrank naar agent, één aanhouding

Toegevoegd: 12-05-2023, 11.15 uur
Vlissinger gooit blikje frisdrank naar agent, één aanhouding
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN - Een 33-jarige man uit Vlissingen is vrijdagnacht aangehouden. Hij gooide een blikje frisdrank naar een agent en vernielde hiermee een politieauto.


Bij de meldkamer kwam omstreeks 00.35 uur de melding binnen dat een man op de Rembrandtlaan in Vlissingen een auto zou vernielen. De man bleek toen de agenten ter plaatse kwamen al weg te zijn. Hierop hebben de dienders uitgekeken naar de man.

Op de President Rooseveltlaan zagen de agenten een persoon die voldeed aan het signalement. De agent stapte uit politieauto en direct gooide de verdachte een blikje frisdrank in zijn richting. De agent wist het blikje te ontwijken, maar kon niet voorkomen dat het blikje een ruit van de politieauto beschadigde. De man is aangehouden door de agent. Hierbij is gebruik gemaakt van het stroomstootwapen. De verdachte zit nog vast voor verhoor.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
klaar (12-5-2023 om 19:28)
@loes, welke trieste reacties?????
Vlissinger (12-5-2023 om 18:49)
Ach ja, het narcistje voelde zich betrapt. Het zijn en blijven op mentaal vlak gefrustreerde sadistische kleuters die nooit volwassen worden. Ze kunnen volwassen en charmant acteren maar van binnen zijn ze leeg en gefrustreerd en zodra je zoiemand bijvoorbeeld publiekelijk ontmaskerd of je eindigd een relatie of 'vriendschap', dan gaan ze stalken, spullen vernielen en zwartmaken. En de politie hebben ze een hekel aan zoals ook dit zielige jongetje van 33 jaartjes oud. Wat een zelfmedelijden en in de rechtbank weer krokodillentraantjes zeker met veel nepspijt.
Mijn mening (12-5-2023 om 13:39)
Een paar keer extra tazeren, was een sukkel
Michel (12-5-2023 om 12:39)
volgende keer blikje door de strot van de aso drukken, zullen ze het dan wel afleren. Laat hem voorlopig maar vastzitten.
Loes (12-5-2023 om 12:37)
Wat een trieste reacties vd mensen. Moet het geaccepteerd worden dat eerste de verdachte aan iemands auto zit te rommelen. Zou jou auto maar zijn....daar blijf je gewoon mooi vanaf. En vervolgens gooi je een blikje naar iemand omdat je wanhopig bent en baalt dat je gevonden word on je daden. Er is schade aan de ruit. Wij keurt dit goed? Ben je dan zelf niet helemaal fris?
Cookie-instellingen beheren