Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto over de kop Irislaan Vlissingen

Toegevoegd: 13-05-2023, 02.07 uur
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – Een man is in de nacht van vrijdag op zaterdag met zijn auto over de kop geslagen in de Irislaan in Vlissingen. De man is door de politie meegenomen voor verhoor.


Het ongeval gebeurde omstreeks 00.45 uur ter hoogte van het Breugelplantsoen in Vlissingen. Door nog onbekende oorzaak had de bestuurder een tweetal personenauto’s geraakt en was vervolgens met zijn voertuig over de kop geslagen. Hij belandde hierbij gedeeltelijk op een geparkeerde auto.

De politie en een ambulanceteam kwamen ter plaatse. De man is door het ambulancepersoneel onderzocht. Hij bleek niet noemenswaardig gewond te zijn geraakt. Hij is vervolgens door de politie meegenomen ‘om een aantal zaken op te helderen’.

De politie heeft een kort sporenonderzoek gehouden. Daarnaast zijn enkele buurtbewoners gehoord over wat zij gezien hadden. Bergingsbedrijf Kuzee is ter plaatse gekomen om de auto weer op vier wielen te zetten en vervolgens af te slepen. Tijdens de afhandeling van het incident was de straat gedeeltelijk afgezet.

 


Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Plien (13-5-2023 om 17:53)
Over de kop is echt trendy tegenwoordig
Terneuzen (13-5-2023 om 09:47)
Hoop dat ie verzekerd is. Super zonde van die Alfa … die zal economisch Total los zijn .. voor de eigenaar super vervelend natuurlijk. Krijg je nooit voor terug wat ze je waard is. Voor de veroorzaker ook vervelend natuurlijk maar die was wat roekeloos als ik het goed begrijp.. dan moet je af en toe op de blaren zitten. Gelukkig voor iedereen geen persoonlijke schade.
ikke (13-5-2023 om 09:23)
hoe krijg je het voor elkaar
Vlissinger (13-5-2023 om 08:44)
Vlissingen, het wilde westen van Zeeland. Auto's die over de kop vliegen en narcistisch bekrompen tuig dat mensen lastig valt en mishandeld. De politie doet iig goed werk hier. Van mij mag er nog wel wat politie bij. In de President Roosenveltlaan is weer vollop groepsvorming bij de eerste flat. Misschien weer eens denken aan een groepsverbod?
Loes (13-5-2023 om 07:50)
Die vond een vast een normale snelheid om te rijden...schade aan andersmans auto.s. en je auto in de kreukels gereden.
Cookie-instellingen beheren