Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 13 km

Uitslaande brand restaurant Burgh-Haamstede

Toegevoegd: 13-05-2023, 08.41 uur - Update: 13-05-2023, 17.06 uur
Door: Roland de Jong

BURGH-HAAMSTEDE - In een restaurant op het terrein van camping 't Torentje in Burgh-Haamstede is zaterdagmorgen een uitslaande brand uitgebroken. De brandweer heeft de brand inmiddels geblust.


De brand op de camping aan de Kloosterweg werd rond 08.00 uur ontdekt. Op dat moment was er niemand in het restaurant aanwezig. Al snel werd opgeschaald naar middelbrand. Twee blusvoertuigen en een waterwagen zijn ingezetom de brand te bestrijden. Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) was het vuur rond 08.35 uur grotendeels uit. Rond 09.15 uur was de brand helemaal uit en werd het sein 'brand meester' gegeven.

Volgens de Veiligheidsregio heeft de brand in een deel van het restaurant gewoed maar is overal in het pand veel rook- en roetschade. Stichting Salvage is ter plekke gekomen om de eigenaren van het pand te ondersteunen bij de afhandeling van de ontstane schade. Het team brandonderzoek van de brandweer komt ter plaatse om de brand te onderzoeken.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren