Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 20 km

Gewonde bij ongeval Westkade Sas van Gent

Toegevoegd: 17-05-2023, 15.43 uur
Door: Eugène Harthoorn

SAS VAN GENT – Op de Westkade in Sas van Gent is woensdagmiddag een scooterbestuurder gewond geraakt bij een ongeval. Bij het ongeval waren ook een vrachtwagen en een personenauto betrokken.


Het ongeval gebeurde op de kruising met de Stationsstraat en de Gentsestraat. Volgens de politie ter plaatse moest de vrachtwagenchauffeur wachten en liet hierbij een automobilist, die uit één van de twee zijstraten kwam, voor. Tegelijkertijd werd de vrachtwagen ingehaald door de scooterbestuurder. Deze werd vervolgens aangereden door de personenauto. Hierbij raakte het slachtoffer gewond. In de dieseltank van de vrachtwagen ontstond een lek.

De politie, brandweer en ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse. De politie heeft de omgeving van het ongeval afgezet. De medewerkers van de ambulancedienst hebben het slachtoffer onderzocht en ter behandeling meegenomen naar het ziekenhuis. De brandweer heeft het lek gedicht en de gelekte vloeistof professioneel afgedekt en opgeruimd. Tijdens de afhandeling van het ongeval ontstond er een flinke verkeerschaos in Sas van Gent.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
fietser (17-5-2023 om 16:13)
Dat is een domme actie van de scooterbestuurder. Inhalen als er voorrang verleend wordt!? Sterkte voor alle betrokkenen.
Cookie-instellingen beheren