Weerbericht:
Enkele buien, soms met onweer. Zondag droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestuurder botst tegen vangrail A58 Oost-Souburg

Toegevoegd: 17-05-2023, 16.06 uur
Bestuurder botst tegen vangrail A58 Oost-Souburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

OOST-SOUBURG – Bij een eenzijdig ongeval op de A58 ter hoogte van de afrit bij Oost-Souburg is een automobilist gewond geraakt. Er ontstond een flinke file.


Het ongeval gebeurde omstreeks 14.35 uur. Door onbekende oorzaak was er een zilverkleurige personenauto tegen de middengeleider aangereden. Door de klap kwam de auto overdwars op de weg tot stilstand. De politie en ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse.

De politie laat weten dat het slachtoffer door medewerkers van de ambulancedienst is onderzocht. Het letsel bleek gelukkig mee te vallen. Door het ongeval ontstond er een flinke file.

De bestuurder van de auto heeft verklaard dat er nog een partij bij het ongeval betrokken was maar dat deze is doorgereden. De politie laat desgevraagd weten dat hierover (nog) geen uitsluitsel bestaat.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (17-5-2023 om 22:59)
@Loes, ben het met je eens dat sommigen echt scheuren als malloten maar wat ik net zo gevaarlijk vind, zijn die zondagsrijders die hier in het zeeuwse als bejaarden over de weg gaan met 30 waar je 50 of 60 mag of 60 a 70 waar je 100 mag. Door die grote snelheidsverschillen ontstaan ook ongevallen, laat staan als zo'n slome een lange weg voor je zit terwijl je haast hebt. Dan krijg je ook mensen die deze tijd willen goedmaken. Onbekend wat er hier is gebeurd.
Nel (17-5-2023 om 17:58)
Onbekende oorzaak!?
Willem (17-5-2023 om 17:34)
De vangrail heeft zijn werk gedaan, toch vind ik die afrit vreemd, misschien omdat het ineens zo smal wordt en daarna die bocht, er zijn daar al meerdere ongevallen gebeurd. Moet zelf ook altijd flink afremmen bij de afslag, iemand die hier niet bekend is komt in de problemen. Misschien tijd om de afslag breder of makkelijker toegankelijk te maken. Wereldstad Ritthem moet bereikbaar zijn.
Loes (17-5-2023 om 16:19)
Echt sta nergens van te kijken dat men als een gek haastig rijden snel willen zijn koste wat het koste. Morgen....want het is elke dag raak en het is echt niet altijd de telefoon maar als een gek rijden en alles en iedereen is te langzaam voor ze.
Cookie-instellingen beheren