Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Traumahelikopter ingezet voor reanimatie Vlissingen

Toegevoegd: 20-05-2023, 16.33 uur
Een traumateam kwam ter plaatse om te assisteren bij de reanimatie.
Een traumateam kwam ter plaatse om te assisteren bij de reanimatie.
© Foto: Jelte Poppe
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – Het Mobiel Medisch Team is zaterdagmiddag ingezet voor een medische noodsituatie op de openbare weg in Vlissingen. Meerdere hulpdiensten kwamen in actie om het leven van het slachtoffer te redden.


Het incident werd omstreeks 15.40 uur gemeld op de De Willem Ruysstraat ter hoogte van de Keersluisbrug in Vlissingen. Enkele minuten na de eerste melding werd de Rotterdamse traumahelikopter ter plaatse gestuurd omdat er meer medische ondersteuning nodig was. De brandweer kwam ook ter plaatse.

De hulpdiensten zijn enige tijd bezig geweest met het reanimeren van het slachtoffer. Na ongeveer een uur is het slachtoffer per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren