Weerbericht:
Zonnig, in het zuidoosten meer bewolking en kleine kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Sinkhole zorgt voor afsluiting straat Middelburg

Toegevoegd: 20-05-2023, 20.57 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In de Breewijk in Middelburg is in één van de straten zaterdagmiddag een zogeheten sinkhole ontdekt. De straat is hierdoor tijdelijk deels ontoegankelijk.


Het zinkgat werd ontdekt in de Poppenroedestraat. Een deel van de bestrating is in de grond gezakt waardoor de gemeente Middelburg zich genoodzaakt zag om rond de sinkhole hekken te zetten. Nadat handhavers eerst de straat hadden afgezet, hebben medewerkers van de buitendienst later hekken geplaatst.

De omwonenden die in de straat geparkeerd stonden, hebben hun voertuigen allemaal veilig weten te verplaatsen, zo laat de gemeente Middelburg weten. Het zinkgat zal maandag worden gedicht waarna de bestrating ook weer zal worden hersteld.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren